plakat pisma djeciProjekt ,,Pisma djeci” provodi Udruga PET PLUS u suradnji s osnovnim školama grada Zagreba. Projekt je financiran od strane Grada Zagreba.

Projekt ,, Pisma djeci” obuhvaća područje promicanja zdravlja. Cilj projekta je da roditelji djece sedmih i osmih razreda napišu djeci pisma, anonimno, o tome što ih kao roditelje muči, koje su im dileme u vezi njihove djece iz područja životnih navika, prehrane, uporabe sredstava ovisnosti, spolno prenosivih bolesti, tjelesnih aktivnosti, ozljeda i sl.

Napisana pisma potrebno je dostavit u za to predviđene e-mail adrese, kutije postavljene u školama ili odgovornim osobama u školi.
Stručni tim Udruge PET PLUS izradit će knjižicu s najljepšim pismima koja će biti distribuirana na dvjestotinjak učenika, a ostala pisma bit će objavljena na našoj web adresi.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: