Stambena zajednica PET PLUS obilježila dvije godine uspješnog rada u Orlama

14
lip.
Stambena zajednica PET PLUS obilježila dvije godine uspješnog rada u Orlama

Orle, 2. lipnja – Terapijska zajednica PET PLUS obilježila je dvije godine rada u novoj Stambenoj zajednici u Orlama, mjestu pokraj Velike Gorice. Uz podršku Udruge PET PLUS, Terapijska zajednica organizirala je Dane otvorenih vrata na kojima su gosti razgledali prostorije i okoliš stambene zajednice te se pobliže upoznali s radom, rezultatima i planovima Udruge i Terapijske zajednice.

Dane otvorenih vrata posjetili su predstavnici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH, Udruge Institut iz Pule te zatvora Remetinec iz Zagreba. Među gostima našli su se i načelnik Općine Orle, članovi Udruge Pet Plus, obitelji korisnika stambene zajednice te susjedi.

Nakon izlaganja sudionika, organizirano je ugodno druženje uz zakusku koju su pripremili sami korisnici stambene zajednice. Njima, ali i svima koji su se odazvali pozivu i posjetili naše Dane otvorenih vrata, ovim putem iskreno zahvaljujemo.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: