“REP”– resocijalizacija, edukacija, prekvalifikacija

01
ruj.
“REP”– resocijalizacija, edukacija, prekvalifikacija

Udruga PET PLUS počela je provedbu projekta REP“ – resocijalizacija, edukacija, prekvalifikacija, financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. To je projekt dodatne edukacije i prekvalifikacije bivših ovisnika s ciljem povećavanja mogućnosti za održivo zapošljavanje istih.

Cilj projekta je doprinijeti resocijalizacijii socijalnom uključivanju ovisnika o drogama u život u zajednici, a nakon završenog liječenja u zdravstvenoj ustanovi i/ili odvikavanja od ovisnosti terapijskoj zajednici  kroz pružanje psihosocijalne podrške, podizanje kompetencija – znanja i vještina, poboljšanje njihove zapošljivosti i pozicije na tržištu rada te njihovo uključivanje u rad socijalne zadruge.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: