Predstavnici Udruge PET PLUS sudjelovali na promociji knjige „Samo još jedanput“

04
pro.
Predstavnici Udruge PET PLUS sudjelovali na promociji knjige „Samo još jedanput“

Petrinja, 20. studenog 2017. – Predstavnici udruge PET PLUS Mira Davidović i Boris Mikšić sudjelovali su na promociji knjige Višnje Biti „Samo još jedanput“ koje je održano u Petrinji. Tom su prilikom predstaviti dugogodišnji uspješan rad Udruge PET PLUS i Terapijske zajednice Orle.

Autorica knjige Višnja Biti dugogodišnja je novinarka i urednica Hrvatskog radija, koja se već četrdeset godina u svojoj emisiji „Zašto tako“ bavi mladim ljudima. „Samo još jedanput“ njezina je treća knjiga koja priča o sudbinama mladih ljudi koji su prošli težak put ovisnosti i odvikavanja.

Više o predstavljanju knjige „Samo još jedanput“ možete pročitati na ovom linku: https://portal53.hr/samo-jos-jedanput-knjiga-novinarke-visnje-biti-predstavljena-u-petrinji/


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: