Potpisan Ugovor s Ministarstvom poduzetništva i obrta

10
stu.
Potpisan Ugovor s Ministarstvom poduzetništva i obrta

10.11.2014.
Zadruga PET PLUS i Ministarstvom poduzetništva i obrta potpisali su 10.11.2014. Ugovor o dodjeli bespovratne potpore odobrene u okviru Otvorenog javnog poziva za Mjeru A2: Zadružno poduzetništvo, Prioritet 1: Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva iz Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu.

Ovaj projekt pomoći će pri povećanju radnog kapaciteta Zadruge PET PLUS (u obliku nabavke strojeva), povećanju kapaciteta zaposlenih (zapošljavanje stolara i edukacija djelatnika sa završnim ispitom), pokretanju i povećanju proizvodnje proizvoda od drveta te pojačavanju vidljivosti i promociju same Zadruge i njenih proizvoda kako bi postali „brend“ na RH tržištu te povećali konkurentnost  i unaprijedili prodaju proizvoda. Navedeno bi omogućilo i jamčilo održivost i napredak Zadruge u budućnosti.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: