Draga kćeri,

 

Od kada sam te prvi put ugledala znala sam da ću se uvijek brinuti o tebi. Dok si bila mala vodila sam te kroz život za ruku i većinu vremena mogla sam biti uz tebe. Vrijeme brzo prolazi i ti odrastaš, a time imaš i manje vremena koje možemo provoditi zajedno. Život je pun izazova, a za svoje odluke morati ćeš snositi posljedice. Zato budi odgovorna i donosi mudre odluke. Vjerujem da ćeš u životu razmišljati svojom glavom i da nećeš pasti pod loše utjecaje okoline koliko god se oni ponekad čine primamljivima. Vjerojatno ti se ponekad čini da te ne razumijem, ali to nije tako. U tvojim godinama i ja sam prolazila kroz iste ili slične situacije i dajući ti savjete nastojim te poštedjeti nekih loših stvari. Bolje je učiti na greškama drugih nego sve probati na svojoj koži. Što god da se u tvom životu desi znaš da možeš računati na mene.

Ponosna sam što sam tvoja majka.,volim te i neću te iznevjeriti.

 

Tvoja majka


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: