Dragi Sine,

 

Dugo smo čekali da se sretnemo i upoznamo. Kada smo se napokon sreli našoj sreći nije bilo kraja. Mama je to proživjela na svoj način, ja sam proslavio na svoj.

Sada smo već dugo svi zajedno, pod ovim nebom, u mnoštvu trenutaka živimo kao jedno, kao putnici kroz nepoznati i nepregledni svemir. Koliko je toga nepoznatog pred nama, upravo toliko, kao silni protuuteg velika je naša ljubav prema tebi. I danas, nakon godina i godina koje smo proveli zajedno veselimo se tvom osmjehu, pogledu, bistrim plavim očima i svemu što nam donosiš.

Moje iskustvo i neke zrele godine rado bih dao tebi da ti bude lakše, da izbjegneš opasnost i da ti bude ugodnije na ovom svijetu. Znam da želiš sam ispitati, ispipati svijet oko sebe, a ja ću uvijek imati snage i želje da budem tvoj dobri duh i sumnjičavo zujalo.

Tko stoji na svojim nogama jači je od svakog problema.

Slijedi sebe, svoj osmijeh i vragolastu iskru u očima!

 

Tvoj Tata

 


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: