Draga moja,

 

Znam da nisam bila najbolja majka ovih godina i da ti to misliš vjerojatno, ali molim te probaj me razumjeti da sam ipak davala sve od sebe. Voljela sam te uvijek. Žao mi je što nemamo bolji odnos i žao mi je kada vidim da nemaš povjerenja u mene da mi ispričaš što te muči. A vidim da te muči puno toga. Htjela bih te pitati jesi li sretna? Željela bih da si sretna da ti je dobro i da uživaš u svom životu. Znaj uvijek da te mama voli. Kada si sama, usamljena ili te nešto muči voljela bh da mi se obratiš da mi dođeš u zagrljaj da mi se povjeriš.  Ja znam da ti je teško pala naša rastava. Ali moralo je doći do toga. I znam da te tata voli. Uvijek ćemo biti zajedno kao tvoji i bratovi ti roditelji. Molim te upamti to. Molim te. Tu sam uz tebe, uvijek. Volim te i čekam te da mi se otvoriš.

Tvoja mama


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: