Draga moja kćeri !

Ono što ti prvo moram reći je da te bezuvjetno volim. Ponekad mi se čini da je cijeli svijet stvoren zato da ga ti istražiš, da Sunce izlazi samo zato da svoje zrake uplete u tvoju kosu i da te pomiluje po licu, da se svako jutro probudim da vidim kako si narasla, kako si nešto novo naučila i da se bezbroj drugih običnih čuda na ovome svijetu događa samo zbog tebe. Želim da sam ti mama, najbolja kakava mogu biti. Želim te voljeti, podupirati  i biti uz tebe kad padneš i kad poskočiš. Također želim da znaš da nisam savršen roditelj, ali ja to niti ne moram biti, najvažnije mi je da znam da me voliš i najvažnije za tebe je da znaš da te volim. Priznajem ti da si prava ličnost, da znaš što želiš, da imaš pravo biti ponekad ljuta isto kao i ja, kao da imaš pravo osjećati sreću, ljubav i zadovoljstvo baš kao i ja. Poručujem ti da te volim – sada i zauvijek..

 

 

Tvoja mama


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: