Dragi sine,

 

Želim ti napisati ovo pismo i reći ti i ovim putem da te volim. Ne znam da li u meni vidiš uzor. Znam da to je bilo teško kada sam otišao se liječiti od alkoholizma. Nije to bilo baš najsretnije vrijeme za našu obitelj. Možda te i bilo sram. Sram mene. Žao mi je zbog toga, ali razumijem te. Neću sada pisati opravdanja zbog čega sam pio jer za to i ne postoje opravdanja. Znam da je alkohol donio puno ružnoga i da sam se ružno odnosio prema mami i prema tebi i sestri. Mogu vam se jedino ispričati i truditi da se to više nikada ne ponovi. Kada bi samo znao koliko mi je teško i koliko se sramim zbog toga. Nadam se da ću si jednom moći oprostiti. Sada se okrećem budućnosti i vama i hvala ti na drugoj šansi. Tu sam za tebe uvijek. Volim te, puno te volim. Ponosan sam što si moj sin.

Tvoj tata

 


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: