Draga moja mala, velika djevojčice!

 

Gledam te iz dana u dan kako rasteš i priznajem da te ponekad, u svakodnevnoj strci koja nam je postala stil života,  uzimam “zdravo za gotovo”.

Ipak, povremeno zastanem i upitam se-što te čeka? Kakva ti je budućnost namijenjena? Koliko moj trud i moja ljubav utječu na tvoje odluke i izbore?..   Mogla bi tako s pitanjima u nedogled………..

Međutim, nadam se da je ono što sam ti do sada usadila svojim primjerom i svojom ljubavlju dostatno da te drži na pravom putu da izrasteš u poštenu, marljivu, uspješnu osobu, koja je prije svega zadovoljna sobom i svojim životom.

Uz put ćeš nailaziti na mnoge zamke, činiti možda i pogrešne korake,učiti uglavnom na vlastitim pogreškama, kao i većina od nas,  no sve je to sastavni dio ove čarolije koja se zove život!  Nauči uživati u njemu!

 

Voli te mama!


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: