Dragi sine,

 

Hvala ti na svakom trenutku koji smo proveli zajedno, bilo da smo se smijali i veselili bilo da smo zajedno plakali. Uzivala sam u svakom od njih.

Želim ti reći da te puno volim i da s veseljem dočekujem svaki naš novi dan i izazov.

Ponekad se slažemo, ponekad se malo manje slažemo no i ti trenutci su nam dragocjeni i pomažu nam da se bolje upoznamo i da gradimo bolji odnos.

Znam i vjerujem da ti nije lako i da puno obaveza i aktivnosti imaš. Škola daje svoje izazove, prijateljstva, ljubavi, poznanstva svoje, roditelji sa svojim zahtjevima svoje, no želim da znaš da vjerujem u tebe, vjerujem da si spreman hodati i izboriti se sa svime što ti stoji na tvom putu.

Želim da znaš da mi se uvijek s punim povjerenjem možeš obratiti i znam da ne postoji to što nas dvoje zajedničkim snagama ne bi mogli riješiti.

Sretna sam što si upravo takav kaka jesi i upravo takvog te volim!

 

Mama


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: