Međunarodni dan suzbijanja zlouporabe droga

19
lip.

U kazalištu KNAP obilježen je Međunarodni dan suzbijanja zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama i ove godine, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u organizaciji Udruge roditelja ‘Zajednica Susret’ te u suradnji i s Udrugom PET PLUS.
Program se sastojao od predstavljanje udruga s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije koje se bave problematikom zlouporabe droga.
Središnji dio programa bila je predstava Punoglafka koje progovara o problemima mladih u odrastanju.
Druženje se nastavilo s tribinom koja je bila namijenjena prvenstveno roditeljima mladih konzumenata psihoaktivnih sredstava, ali i svima zainteresiranima, uz stručne goste iz Zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, psihologa te stručnjaka iz Policijske uprave.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: