Korisnici terapijske zajednice Orle sudjelovali na danu Općine

01
ruj.
Korisnici terapijske zajednice Orle sudjelovali na danu Općine

Orle, 1. rujna  –  Povodom Dana općine i blagdana svetog Bartola u Orlama je proteklog vikenda održana manifestacija u kojoj su sudjelovali i korisnici Terapijske zajednice Orle koju vodi Udruga PET PLUS.

Korisnici TZ Orle pokazali su svoje sportske vještine na nogometnom turniru kojega su sa zanimanjem pratili mještani Orla i okolnih mjesta. Uslijedila je svečana sjednica Općinskog vijeća, procesija sudionika od općinske zgrade do kapele Sveta Tri kralja i sveta misa sa svečanim blagoslovom konjskih zaprega i jahača. Program se nastavio domjenkom za uzvanika te kulturno-umjetničkim programom, a dobra zabava uz grupu Sjaj potrajala je do kasnih večernjih sati.

Korisnici TZ Orle izrazili su veselje što redovito sudjeluju u sportskim i drugim manifestacijama koje se održavaju u ovom malom turopoljskom mjestu. Činjenica da ih je lokalna zajednica prihvatila i uključila u svoj svakodnevni život, kažu, važan je element u njihovoj rehabilitaciji.


https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ www.uzuvrh.hr http://www.zagreb.hr http://www.zdravlje.hr http://www.uredzadroge.hr http://www.mspm.hr/ http://www.azoo.hr/ http://www.mzos.hr/
Pogledajte preventivni spot Udruge PET PLUS snimljen s učenicima osnovnih škola u Vladi RH na koji smo jako ponosni:Poslušajte odličan prevencijski radio jingl Udruge PET PLUS: